Zoekt u een aankoopmakelaar in

Lent of Oosterhout?                               

Attis van de Horst is een gespecialiseerd aankoopmakelaars kantoor uit de nabije omgeving van Lent en Oosterhout. Wij kennen de marktin deze regio heel goed. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van aankoopbemiddeling en het uitvoeren van taxaties kunnen wij zorgen voor een kwalitatief advies dat op uw wensen is afgestemd.

Een huis kopen in deze tijd?

Door de lage hypotheekrente en het grote aanbod van huizen is het mogelijk om voordelig een huis te kopen. Maar kunt u als leek bepalen of de vraagprijs reëel is? Attis van de Horst is altijd op de hoogte van het huidige aanbod en de prijzen in de regio Nijmegen. Wij werken ook als aankoopmakelaar in Groesbeek, Beek Ubbergen, Beuningen, Malden, Wijchen, Molenhoek en Mook.

Wie is uw makelaar?

De verkopende makelaar dient echter niet uw belangen, maar die van de verkoper. Als koper van een huis zijn er verschillende zaken waar rekening u rekening mee moet houden. De staat van het huis, de omgeving, het koopcontract en natuurlijk de prijs zijn belangrijk wanneer u een huis wilt kopen in Lent. Neem daarom uw eigen aankoopmakelaar mee om u te begeleiden bij de aankoop van uw nieuwe droomhuis.

Voor vragen of informatie kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met aankoopmakelaardij Attis van der Horst.