U zoekt een aankoopmakelaar in

Molenhoek of Mook?

Mook, Molenhoek en Plasmolen liggen aan de voet van de stuwwal, een bos- en heuvelachtig natuur gebied dat grenst aan de Maas. Mook en haar omgeving is bekend van de spreuk “een hutje op de Mookerhei”, wat staat voor een verlaten plaats, ver van de bewoonde wereld, waar men van niemand last heeft. Attis van de Horst is een gespecialiseerd aankoopmakelaars kantoor uit de nabije omgeving van Molenhoek en  Mook. Wij kennen de markt in deze regio heel goed. Onze jarenlange ervaring op het gebied van aankoopbemiddeling en het uitvoeren van taxaties zorgen voor een kwalitatief advies dat afgestemd is op uw wensen.

Een huis kopen in deze tijd?

Door de lage hypotheekrente en het grote aanbod van huizen is het mogelijk om voordelig een huis te kopen. Maar hoe weet u dat de vraagprijs reëel is?  Attis van de Horst is altijd op de hoogte van het huidige aanbod en de prijzen in de regio Nijmegen. Wij werken ook als aankoopmakelaar in Lent, Beek Ubbergen, Beuningen, Malden, Wijchen en Groesbeek.

Wie is uw makelaar?

Als koper van een huis zijn er verschillende zaken waar rekening u rekening mee moet houden. De staat van het huis, de omgeving, het koopcontract en natuurlijk de prijs zijn belangrijk wanneer u een huis wilt kopen in Molenhoek of Mook.  De verkopende makelaar dient echter niet uw belangen, maar die van de verkoper. Neem daarom uw eigen aankoopmakelaar mee om u te begeleiden bij de aankoop van uw nieuwe droomhuis.

Voor vragen of informatie kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met aankoopmakelaardij Attis van der Horst.