U zoekt een aankoopmakelaar in

Wijchen

Attis van de Horst is een gespecialiseerd aankoopmakelaars kantoor uit de nabije omgeving van Wijchen. Onze jarenlange ervaring op het gebied van aankoopbemiddeling en het uitvoeren van taxaties zorgen voor een kwalitatief advies dat afgestemd is op uw wensen.

Een huis kopen in deze tijd?

De huidige economische tijden maken het mogelijk om voordelig een huis te kopen. Dit komt mede door de lage hypotheekrente en het grote aanbod van huizen. Attis van de Horst is altijd op de hoogte van het huidige aanbod en de prijzen in de regio Nijmegen. Wij werken ook als aankoopmakelaar in Lent, Beek Ubbergen, Beuningen, Malden, Molenhoek, Mook en Groesbeek.

Wie is uw makelaar?

Als koper van een huis zijn er verschillende zaken waar rekening u rekening mee moet houden. De staat van het huis, de omgeving, het koopcontract en natuurlijk de prijs zijn belangrijk wanneer u een huis wilt kopen in Wijchen.  De verkopende makelaar dient echter niet uw belangen, maar die van de verkoper. Neem daarom uw eigen aankoopmakelaar mee om u te begeleiden bij de aankoop van uw nieuwe droomhuis.

Voor vragen of informatie kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met aankoopmakelaardij Attis van der Horst.