De samenwerking met Attis stond voor mij voor duidelijkheid, warmte en flexibiliteit. Na mijn verhaal heeft ze me op het pad gezet om naar een bovenwoning met dakterras te kijken; een praktische vertaling van mij wensen en levenswijze. Toen ik in dé bovenwoning stapte die geheel voldeed aan mijn eisen en vooral mijn goede gevoel (criteria nummer 1, ook mee gekregen van Attis) was ze duidelijk in haar mening; ga nog maar even verder kijken en als het dan blijft hangen gaan we er mee verder. Dat heeft voor mij enorm gewerkt, daardoor wist ik een paar weken later nog beter dat dat toch mijn huis was.

Door haar flexibiliteit en ‘niks is te gek’ was het mogelijk en ‘heel gewoon’ dat ik vanuit het verlaten platteland van Zuid Afrika de onderhandelingen via haar heb gedaan en daadwerkelijk het huis gekocht”.

Annet van de Laak

Share →