Menu

Attis Aankoopmakelaardij is er voor jou

Of je nu als starter net komt kijken op de woningmarkt of op zoek bent naar die ene unieke woning om oud in te worden. Wij begeleiden huizenzoekers in de regio Nijmegen. Aankoopbemiddeling is wat we doen, en niets anders. Zo weet je zeker dat je geholpen wordt zonder bijbedoelingen.

Stap voor stap en met eerlijk advies.

Waarom wij?

Specialist in aankopen

Gespecialiseerd in één tak van sport! We doen niks anders dan dat. Daarmee zijn we de enige in onze regio.

Gecertificeerde makelaars en taxateurs.

Volledig gecertificeerde makelaars & taxateurs.

Geen dubbele pet

Wij hebben nooit de woning in verkoop, die jij graag wilt hebben!

Ervaring

Meer dan 15 jaar de specialist in aankoopbegeleiding.

  • 0 beoordelingscijfer

  • 0medewerkers

  • 0woningen aangekocht dit jaar

  • 0jaar ervaring

Ons team

Judith Cornelissen
  • Eigenaar | aankoopmakelaar | Register taxateur

Met trots heb ik In 2021 Attis overgenomen van Attis van der Horst. Sindsdien probeer ik met enthousiasme en gedrevenheid mijn eigen stempel op dit kantoor te drukken.

Attis was al een begrip in Nijmegen en omgeving dus het was een zeer grote eer maar tegelijkertijd ook een uitdaging om deze schoenen te vullen. Inmiddels twee jaar later 1 aankoopmakelaar rijker, het hoogste beoordelingscijfer en de nummer 1 aankoopmakelaar van Nijmegen kan ik best zeggen dat we aardig op weg zijn.

Margot Engelen
  • Aankoopmakelaar

Mijn naam is Margot Engelen, 35 jaar oud, en sinds september 2023 werkzaam bij Attis aankoopmakelaardij. Als geboren en getogen Nijmeegse voel ik me helemaal thuis in deze stad. Na meerdere fijne woonplekken ben ik inmiddels gesetteld in Nijmegen-Noord met mijn vriend en zoontje van 1 jaar. 6 jaar geleden heb ik de carrièreswitch gemaakt van het onderwijs naar de makelaardij. Waarom? Omdat ik een passie heb voor huizen en met dit werk de hele dag door in de meest uiteenlopende woningen mag komen.

Lisette van Wijk
  • Assistent makelaar | Office manager

Mijn naam is Lisette van Wijk, Ik woon met veel plezier samen met mijn man, onze zoon is inmiddels uitgevlogen, in Wijchen. Wij vinden het een fijn dorp wat voor ons gevoel alles te bieden heeft wat wij belangrijk vinden, waaronder een gezellige kern, met leuke winkels, restaurants en terrassen.

Ik ben al ruim 10 jaar werkzaam als assistent makelaar bij Attis Aankoopmakelaardij. Hier werken we in een klein en hecht team. Ik heb ontzettend veel plezier in mijn werk en vind transparante

Ons verhaal

Wij geloven dat je mensen pas écht eerlijk kan begeleiden bij het aankopen van een huis als je alleen dát doet, zonder twee petten. Dat is niet alleen eerlijk voor jou, maar ook voor de woningmarkt. Wij geven oprecht advies: van de staat van jouw potentiële huis tot de besteding van je budget.

Wij snappen jouw wensen: we verplaatsen ons graag in jouw situatie. Alles wat we doen, doen we met aandacht. Met onze kennis, geven we jou een voorsprong. Wij zorgen ervoor dat je weet wat je koopt.

ons-verhaal

Genoeg gezien?

Neem gerust contact met ons op.

Hemelvaartsdag gesloten

Wij zijn gesloten op donderdag

9 mei en vrijdag 10 mei.

× Hoe kan ik je helpen?