U denkt aan de toekomst en wilt een levensloopbestendige woning kopen?

Dan bent u bij ons aan het goede adres. Met gepaste trots mag ons kantoor het  seniorkeurmakelaar® logo voeren. Dat betekent dat wij een speciale trainingen hebben gevolgd en weten wat er nodig is voor zo’n levensloopbestendige woning.

Wat moet er aanwezig zijn om ook later uw woning zonder al te veel problemen te verbeteren en aan te passen?

Door de speciale kennis van woningen voor senioren wordt u vakkundig geadviseerd over welke stappen er in uw persoonlijke situatie nodig zijn om veilig en comfortabel te kunnen wonen. Dat gaat veel verder dan brede deuren en het ontbreken van drempels. De juiste afmetingen, het materiaalgebruik, de toegankelijkheid en de veiligheid van de woning zijn essentieel. Met behulp van domotica (elektronische beveiliging in en rond de woning) kunt u bijvoorbeeld zien wie er bij u aanbelt, kunt u hulp inroepen bij calamiteiten enz.

Wij kunnen u vertellen of de woning die u op het oog heeft daaraan voldoet of niet. Zo kunt u een goede keuze maken.

Heeft u nog een woning te verkopen? Dan kunt u gebruik maken van ons combinatietarief.

Aankoopmakelaardij Attis van der Horst heeft met een aantal Nijmeegse makelaars een bijzonder combinatietarief afgesproken. Als u voor een van deze collega’s kiest voor de verkoop van uw huidige woning en ons kiest voor de aankoop van uw nieuwe woning krijgt u een korting.

Op die manier heeft u voor 2 specialisten voor u aan het werk.