Waarom zou u mij als aankoopmakelaar inschakelen?

Uw belang voorop

Als u een woning wilt kopen heeft u in veruit de meeste gevallen te maken met een verkopende makelaar. Hoe aardig hij of zij ook is, deze professional heeft maar één doel: u zoveel mogelijk te laten betalen voor het huis.
Attis aankoopmakelaardij behartigt exclusief de belangen van de koper. Ons kantoor heeft geen woningen in de verkoop, daarom zal er ook nooit een belangenverstrengeling zijn als u een woning leuk vindt uit de portefeuille van een verkopende makelaar die ook aankoopbegeleiding doet.

Risico’s uitsluiten

De verkopende partij heeft een mededelingsplicht, maar de aankopende partij heeft een onderzoeksplicht. Dat wil zeggen dat u vragen dient te stellen over – en onderzoek moet doen naar – eigenschappen van de woning die u wilt aankopen en niet te vergeten de woonomgeving. Wij weten precies waar op gelet moet worden bij de beoordeling van een woning. We bieden u daarom de zekerheid en het overzicht die aan iedere grote investering vooraf moeten gaan.

Als u niet zorgvuldig handelt loopt u het risico een miskoop te doen.

De juiste aankoopprijs

Besparing van tijd en administratieve rompslomp

Bij de aankoop van een huis zijn er heel wat zaken die uitgezocht moeten worden. Wij bekijken alles wat hierbij relevant is, zoals gegevens over de staat van uw woning, prijsontwikkelingen in de buurt, kadastrale informatie, bouwvergunningen, bestemmingsplannen en saneringsopdrachten.

Bovendien staan we u bij in het administratieve gedeelte van uw aankoop. Zo zullen we de koopakte nauwkeurig nalopen op de gemaakte afspraken en deze daar waar nodig bijstellen.

Kortom: Attis aankoopmakelaardij bespaart u tijd en energie zonder dat u het idee heeft dat u dingen ontgaan die belangrijk zijn!