Wat kost het?

Vaak wordt voor aankoopbemiddeling door de makelaar een percentage van de aankoopprijs gerekend. Maar een hogere aankoopprijs leidt in die gevallen tot een hoger inkomen voor de makelaar en dat is niet in het belang van de koper!

Wij hanteren daarom vaste bedragen en geen opstartkosten. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent. U bent dus verzekerd van een goede dienstverlening voor een vast tarief.

 

Zoekopdracht

Het bedrag dat wij in rekening brengen voor een volledige zoekopdracht is variabel en afhankelijk van de opdracht en uw wensen. Van tevoren ontvangt u voor uw opdracht een offerte op maat.

Starterstarief

Voor starters ( tot € 225.000,-) op de woningmarkt hanteren wij een speciaal starters tarief voor de aankoopbegeleiding. Bel gerust voor meer informatie.

De aankoopmakelaar inschakelen verdient zich terug!

Attis aankoopmakelaardij heeft inzicht in de waarde en de (on)mogelijkheden van een woning. Hierdoor wordt u behoed voor een te hoge aankoopprijs of zelfs voor een miskoop. Attis aankoopmakelaardij biedt u de zekerheid en het overzicht die aan iedere grote investering vooraf moet gaan.

Geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek?
Neem contact met ons op