Wat kost het?

Vaste prijzen

Vaak wordt voor aankoopbemiddeling door de makelaar een percentage van de aankoopprijs gerekend. Maar een hogere aankoopprijs leidt in die gevallen tot een hoger inkomen voor de makelaar en dat is niet in het belang van de koper!

Wij hanteren daarom vaste prijzen, gebaseerd op de tarieven van de Vereniging Eigen Huis. U bent dus verzekerd van een goede dienstverlening voor een scherp en vast tarief.

Deeldiensten

U kunt onze service ook in de vorm van deeldiensten afnemen. U bepaalt dan zelf waar u ons voor inschakelt en u betaalt uiteraard alleen voor wat u afneemt.

Zelf zoeken? Geen probleem!

Wij kunnen u van dienst zijn met de bezichtiging, de onderhandelingen en de afhandeling van de koop.

Zoekopdracht

Het bedrag dat wij in rekening brengen voor een volledige zoekopdracht is variabel en afhankelijk van de opdracht en uw wensen. Van tevoren ontvangt u voor uw opdracht een offerte op maat.

Starterstarief

Voor starters op de woningmarkt hanteren wij een speciaal starters tarief voor de aankoopbegeleiding. KlikĀ hier om te lezen wat de voordelen zijn!

De aankoopmakelaar inschakelen verdient zich terug!

Aankoopmakelaardij Attis van der Horst heeft inzicht in de waarde en de (on)mogelijkheden van een woning. Hierdoor wordt u behoed voor een te hoge aankoopprijs of zelfs voor een miskoop. Aankoopmakelaar Attis van der Horst biedt u de zekerheid en het overzicht die aan iedere grote investering vooraf moet gaan.

NeemĀ contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.