Menu

Huis kopen

Dan kan je wel een aankoopmakelaar gebruiken!

Aankoopmakelaar inschakelen

Hoe koop je een huis in de huidige woningmarkt? En wat moet ik bieden? Hoe zorg ik ervoor dat ik niet te veel betaal en waar moet ik op letten als ik een huis ga kopen? Op al deze vragen hebben wij een antwoord. Waarom? Wij doen niets anders dan aankopen. Dat is waarom het verstandig is om een aankoopmakelaar in te schakelen.

Voordeel van een aankoopmakelaar

 • Gespecialiseerd in één tak van sport: aankopen. We doen niks anders dan dat. En daarmee zijn we de enige in de regio.
 • Wij geven écht eerlijk advies en luisteren naar jouw eisen. Maar zeggen het ook als iets niet kan.
 • Wij snappen jou en jouw wensen: we verplaatsen ons graag in jouw situatie.
 • Geen twee petten. Wij hebben nooit de woning in verkoop, die jij graag wilt hebben!
 • Al meer dan 15 jaar is ons kantoor de specialist als aankoopmakelaar in Nijmegen

Gooi het bij ons over de schutting

Wij vertellen jou: Waarom het wel of geen goede woning is, de waarde van de woning, wat een concurrerend bod zal zijn.

Een aankoopmakelaar is er om de belangen van de koper te behartigen. Wij hebben kennis van de lokale huizenmarkt, inzicht in data en weten waar jouw kansen liggen. Wij kunnen je helpen met het proces van het zoeken naar een huis tot aan de sleuteloverdracht.

Vraag ons naar de voorwaarden
 • Alles-in-één-pakket
 • Een vast en scherp tarief
 • Eerder op de hoogte van nieuw aanbod

Onze werkwijze

Kennismaking

Tijdens een kennismakingsgesprek vertel je ons wat je zoekt en wat jouw verwachtingen zijn.
Van het woningtype tot de buurt waarin je wilt wonen, van het aantal slaapkamers tot aan het energielabel. We zijn zelfs benieuwd of je een tuin op het zuiden wilt of garage om je motor te stallen.

1
Zoekopdracht

De bezichtigingsmogelijkheden in Nijmegen zijn soms beperkt, daarom is snel reageren cruciaal! Met ons zoeksysteem ontvang je het aanbod net iets eerder dan Funda.

2
Bezichtiging

Huis gevonden? Dan plannen we zo snel mogelijk een tweede bezichtiging in. Tijdens deze bezichtiging wijzen we je op details die misschien tijdens de eerste bezichtiging nog niet waren opgevallen, maar wel bepalend zijn voor jouw keuze én de prijs van het huis. Wij vertellen je wat wij het huis waard vinden en wat er nodig is om het huis te kunnen kopen. Ook onderzoeken wij de bouwkundige aspecten, kadaster, bestemmingsplan, milieu, gemeentelijke zaken en de VvE.

3
Onderhandeling

Verliefd geworden op die leuke woning? Wij bespreken eerst de onderhandelingsstrategie met je en de gewenste voorwaarden. Als onze strategie en voorwaarden duidelijk zijn, brengen wij het bod voor je uit bij de verkopende makelaar. Want onderhandelen zonder emotie, onderhandelt net wat makkelijker. Uiteraard houden wij je telkens van alle ontwikkelingen op de hoogte.

4
Koopovereenkomst

Ons bod is geaccepteerd! De afspraken worden vastgelegd in een koopovereenkomst. Hierin staan ook de voorwaarden die we zijn overeengekomen. Wij zorgen ervoor dat de inhoud van de koopovereenkomst klopt en nemen dit document zorgvuldig met je door, zodat je precies weet waarvoor je tekent.

5
Notaris

Samen lopen we eerst nog een keer door het huis om te controleren of alles in orde is. Na deze oplevering gaan we naar de notaris om de akte van levering officieel te ondertekenen. Wanneer de ondertekening heeft plaatsgevonden krijg je van de verkoper de sleutels overhandigd.

6

Wat zijn de kosten van een aankoopmakelaar?

Benieuwd naar de kosten van een aankoopmakelaar? Wij hanteren een vast tarief en géén opstartkosten! Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent.

Direct een afspraak maken om de kosten van een aankoopmakelaar te bespreken?

aankoopmakelaar

Starters

Voor het eerst een huis kopen?
Spannend, maar tegelijkertijd ook heel leuk!

De aankoop van een huis is een van de grootste investeringen in je leven. Veel jonge mensen kiezen daarom steeds vaker voor een aankoopmakelaar. Wij kijken graag met je mee en nemen je werk uit handen. Hoef jij je alleen bezig te houden met de leuke dingen!

Bel gerust voor meer informatie:
024 324 38 38

Huis kopen in Nijmegen of omgeving

Wij zien de meeste huizen van alle makelaars, daarom kennen wij de huizenmarkt als geen ander. Met ons kantoor in hartje centrum, zitten we overal dichtbij.

 • Eén vaste prijs
 • Geen opstartkosten
 • Van zoeken tot sleuteloverdracht

Kun je wel wat hulp gebruiken bij jouw aankoopproces?

Neem gerust contact met ons op.

 Tijdens intocht vierdaagse gesloten

Wij zijn gesloten op
vrijdag 19 juli

× Hoe kan ik je helpen?