Menu

Beoordelingen

Reviews

See all our reviews

Zowi Vermeire

Dit is een super fijne aankoopmakelaar, ik heb Attis al aanbevolen aan vrienden! Judith’s heldere communicatie, begrijpelijke informatievoorziening en nuchtere blik hielpen ons enorm bij de aankoop van ons eerste huis.

Bram van Oirsouw

Judith en Lisette hebben ons geweldig geholpen in het spannende traject van het kopen van een eerste huis. Eerlijkheid, medenken bij het plaatsen van een reëel bod, meekijken bij de bezichtigingen, controleren van de akten waar we zelf moeilijk doorheen kwamen, kortom super fijne hulp bij zoveel nieuwe dingen! We zijn nogsteeds super blij met jullie hulp, wellicht tot over een jaar of 10/15 🙂

Hielke Jensma

Ze waren geweldig. Zeer duidelijke communicatie en geweldige ondersteuning voor mijn 1001 vragen. Zelfs een paar maanden na het sluiten van de deal stelde ze zich beschikbaar voor mijn vragen.
Zou ze alle dagen van de week aanbevelen.

Dolf Blomhert

Allereerste bezichtiging. Meteen verliefd. Maar zelf nog geen makelaar. En de woning had al twee biedingen binnen, waarbij de sluitingsdatum om een bod te doen over drie werkdagen verliep. Kopen zonder dat een ervaren makelaar meekijkt was geen optie. Wat nu? “Bel Judith van Attis!” riep iemand. Gedaan. Meteen een klik: recht door zee, correct, accuraat, punctueel en no-nonsense. Toen ging het snel: het papierwerk, de tweede bezichtiging (nu met Judith erbij), de rapportage, het bod en … het verheugende bericht dat we trotse eigenaar gingen worden! En dat allemaal binnen een week na die eerste bezichtiging. Ook het traject daarna verliep helemaal perfect. De maximale score geven we alleen als er verder niets meer te verbeteren is. Bij deze dus!

Ilja Fikkert

Professionele, alerte en zeer prettige dienstverlening. Wij zouden zo weer met Attis makelaardij in zee gaan. Persoonlijke begeleiding, tijd nemen voor ons en op gelijkwaardig niveau sparren. Heel fijn en met een goed en snel resultaat.

Anne Mol

Erg persoonlijk en betrokken geholpen in de orientatie en aankoop van mijn eerste huis, in uitleg en advies. In elke stap voelde ik me gesteund en gezien in mijn wensen. Erg tevreden en blij!

Maria van Holten

Ik woon inmiddels vier maanden in mijn nieuwe huis in Nijmegen en heb van mijn aankoop nog geen dag spijt gehad. Integendeel, alle dagen vind ik het heerlijk dat ik hier woon!
Zonder de geweldige begeleiding van Judith Cornelissen had ik denk ik de stap van Rotterdam naar Nijmegen niet durven maken. Ik was met pensioen en wilde weg uit de drukke, zakelijke stad Rotterdam en verhuizen naar de gezellige, mooie stad Nijmegen. Als single vond ik de stap extra spannend, zowel zakelijk als emotioneel. Judith heeft me vanaf het allereerste begin het vertrouwen gegeven dat het goed zou komen. Ze zei ‘ik help je met álle stappen, van het kijken en kiezen, via het onderhandelen tot de feitelijke verwerving van het huis. Jij moet alleen zelf veel kijken én uiteindelijk ja zeggen tegen een huis’. En zo ging het ook. De onderhandelingen waren nog spannend, maar Judith gaf me het goede advies wat de prijs aangaat. Toen er wat tegenslag was in het vervolg van het traject heeft Lisette me heel goed geholpen. Judith is nuchter en zakelijk, maar ook ontzettend aardig en zorgzaam. Zij en Lisette werken snel, ordelijk en transparant. Kan ik Judith als aankoopmakelaar aanbevelen? Absoluut, zonder één enkel voorbehoud. Gewoon gelijk doen!

Dustin Doeselaar

Vanaf het moment dat wij binnen liepen en wij in gesprek gingen, gaf het meteen een goed gevoel. Natuurlijk voel je je onzeker tijdens het traject voor het kopen van je eerste koop appartement, maar die onzekerheid wisten ze met alle liefde weg te nemen. Ze zette graag een stapje extra en zorgde voor een vertrouwd gevoel.

De snelheid waarop wij een appartement wisten te bemachtigen was ronduit bizar. Donderdag gesprek, opvolgende vrijdag bezichtiging(en) van het appartement en de maandag na dat weekend een bod uitgebracht. De directheid en vloeiendheid van Judith haar onderhandelingen zorgden voor een snelle acceptatie van het eerste bod, waardoor de koop van ons eerste appartement binnen een week verzegeld was.

Hoewel Judith ons waakzaam maakte voor het feit dat een appartement kopen langer zou kunnen duren dan verwacht, werden wij uitermate blij verrast met deze snelle afhandeling. Zonder Judith was dit ons nooit gelukt. De koop is inmiddels rond en we zijn volop bezig met het naar eigen zinnen inrichten van ons nieuwe eigen appartement. Hartelijk bedankt!

Bart Overeem

Fijne ervaring. Meteen het eerste huis was raak. Heel erg blij met de goede service.

Joost Linssen

Wij zijn heel fijn begeleid door Judith bij de aankoop van ons eerste huis. Ze is altijd goed bereikbaar, denkt veel mee, is kritisch en haalt het maximale eruit voor jou als koper. Wij kunnen het iedereen aanraden!

Hanneke Koppers

Onwijs fijne hulp gehad bij het vinden van onze eerste koopwoning! Judith en Lisette zijn deskundig, attent en laagdrempelig.

× Hoe kan ik je helpen?